LVI Urakointi E&H Laurell hoitaa kaikki LVI-alan työt järjestelmien asennuksista uudisrakentamiseen ja saneerauksiin Lahdessa ja lähialueilla.

LVI-Uudistyöt

LVI-uudistyöt

LVI-uudisrakentaminen on olennainen osa uuden rakennuksen rakentamisessa ja sen tarkoituksena on varmistaa toimiva ja tehokas LVI-järjestelmä. Toimialueena Päijät-Häme.

LVI-saneeraukset

LVI-saneerauksilla tavoitellaan vanhan rakennuksen LVI-järjestelmien parantamista ja päivittämistä vastaamaan nykyisiä standardeja ja tarpeita. Toimialueena Lahti ja lähikunnat.

LVI-järjestelmät

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia LVI-järjestelmiä ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja vesikalusteisiin Lahden ja lähikuntien alueella. Tutustu lisää järjestelmiimme ja palveluihimme.

LVI-Palvelut, Lämpöpumppu Lahti, Lämpöpumppu Nastola

LVI-urakointia 35 vuoden kokemuksella

Olemme jo yli 35 vuoden ajan tarjonneet laadukkaita LVI-urakointipalveluita Vääksyn alueella ja sen lähikunnissa. Yrityksemme vahva osaaminen ja pitkäaikainen kokemus tekevät meistä luotettavan kumppanin LVI-ratkaisujen toteuttamiseen.

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita, mutta erityisesti yritysten tarpeet ja vaatimukset ovat meille tuttuja. Ymmärrämme liiketoiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden merkityksen, ja pyrimme tarjoamaan LVI-ratkaisuja, jotka vastaavat täysin asiakkaidemme tarpeisiin.

Palvelualueenamme toimii mm. Lahti, Vääksy, Hollola, Nastola ja muut lähikunnat.

Hana, Uusi hana, Lämpöpumput Lahti

Monipuoliset palvelut ja järjestelmät

Tarjoamme kattavan valikoiman LVI-palveluita kiinteistöjen saneerauksista uudisrakentamiseen. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi vesi- ja viemäröintijärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, lattialämmitysjärjestelmät, maalämpöjärjestelmät sekä kaukolämmön siirtimet. Laadukkaat järjestelmämme tarjoavat asiakkaille mukavan ja terveellisen sisäympäristön.

Riippumatta tarpeestanne, meillä on osaaminen ja resurssit toteuttaa LVI-ratkaisut ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Muista hyödyntää mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen!

Kotitalousvähennykseen oikeuttavia kunnossapito- ja perusparannustöitä ovat muun muassa:

• Keittiön, kylpyhuoneen ja muiden huoneiden remontointi

• Lämmitysjärjestelmien uusiminen ja korjaaminen

• Sauna- ja kellaritilojen remontointi

• Putki- ja sähkötyöt

Katso tarkemmat tiedot vähennysoikeudesta Verohallinnon sivuilta.

Laadukkaat tavarantoimittajamme takaavat parhaan lopputuloksen: