KoKo Remontit Oy on täyden palvelun tekijä remontillesi ja rakennushankkeellesi. Me toteutamme kaikki kotisi ja vapaa-ajan asuntosi remontit sisällä ja ulkona. Teemme myös alihankintaa yrityksille. Toteutamme kokonaisvaltaisia huoneisto- ja sisustusremontteja, kylpyhuone- ja saunaremontteja, keittiöremontteja, kattoremontteja sekä ulkomaalauksia.

Korjaamme myös home- ja kosteusvauriot ammattitaidolla.

 Meiltä saa myös LVI-työt ja sähkötyöt kaikkiin remontteihin, jolloin remontti on teille helppo ja vaivaton.

Pystymme toteuttamaan myös pienkaivinkonetyöt, mm. salaojitustyöt. Kasaamme ulkorakennukset ja mökkipaketit nopeasti ja ammattitaidolla.

Toimintamme on keskittynyt Pohjois-Savon alueelle; Kuopio, Siilinjärvi, Maaninka, Nilsiä, Lapinlahti, Iisalmi, Pielavesi, Kiuruvesi, Vesanto, Karttula, Juankoski, ym.

Ota yhteyttä lomakkeella näillä sivuilla tai soittele meille, arviokäynti on aina ilmainen. Sen jälkeen laskemme teille tarjouksen urakkahintaisena tai tuntityönä. Kun otatte meiltä remonttinne kokonaispakettina, saatte kaiken kattavan sopimuksen ja yhden selkeän kokonaishinnan.

Kun saatte remonttinne kaikki osa-alueet meiltä, silloin remontin eteneminen on sujuvaa ja remontti pysyy sovitussa aikataulussa.

JOS OLET MIETTINYT REMONTTIA TAI RAKENTAMISTA SUURESSA TAI PIENESSÄ MITTAKAAVASSA OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Rode023022013_10024pieni